Micropigmentare – ce presupune acest proces

Procesul de micropigmentare, la fel ca și metoda microblading sprâncene, este extrem de căutat de persoanele care au probleme cu sprâncenele. Tu te încadrezi în această categorie? Ți-ai dorit măcar o dată ca sprâncenele tale să arate perfect din punct de vedere estetic? Ei bine, esteticienii au o soluție. Metoda de micropigmentare.

Astfel, metoda micropigmentare sprâncene, spre deosebite de tatuaje sprâncene, se definește ca fiind o metodă de corectare a sprâncenelor deloc dureroasă. Binențeles că acest lucru și durerea sunt subiective. Asta pentru că există persoane care au pielea extrem de sensibilă. Să sperăm, totuși, că nu este cazul tău. Dacă te încadreezi în categoria persoanelor cu piele foarte sensibilă, nu este nicio problemă. Primul pas în micropigmentare vizează partea de consultație.

Metoda micropigmentare este, de altfel, o metodă care poate veni în ajutorul oricui. Dar, în special, aceasta se adresează persoanelor care își doresc ceva mai mult de la sprâncenelor lor. Micropigmentare mai înseamnă și aplicare a unor pigmenți de către medicul estetician în straturile pielii de la nivelul sprâncenelor. Pigmenții sunt medicali, astfel că nu trebuie să îți faci griji cu privire la tehnică și la siguranța acestora.

Chiar dacă procesul micropigmentare sprâncene aduce și cu tatuaje sprâncene, acesta diferă. Diferă chiar și de microblading.

După cum poate îți poți da seama, există o sumedenie de motive pentru a apela la micropigmentare. Dacă te-ai săturat, de exemplu, ca tot la două zile să pensezi sprâncenele care te deranjează, atunci nu uita că există micropigmentare sprâncene. În cazul pensatului, rezultatele obținute pot fi nesatisfăcătoare. De ce?

Ei bine, femeile chiar dacă sunt foarte atente la detalii, de multe ori își amintesc că au uitat să se penseze. Mai apoi, o fac pe grabă, iar din grabă ajung să nu ia de la rădăcină cu penseta unele sprâncene. Sprâncenele neînlăturate complet, tăiate sau rupte, pot arăta inestetic. Dar fapta-i făcută! Nu prea mai poți face mare lucru.

În acest sens, metoda de micropigmentare vine ca o binecuvântare pentru persoanele care nu agreează deloc pensatul. Procesul în sine pare unul ușor, dar, de fapt, este exact invers.

Nu la fel stau lucrurile cu micropigmentarea. Acum îți poți scoate prâncenele în evidență fără a fi nevoie să te chinui să le dai o formă. Dacă apelezi la micropigmentare sprâncene, atunci esteticianul tău se va ocupa de tot.

Tot ceea ce îți rămâne ție de făcute este ca, la final, să spui dacă îți place sau nu rezultatul obținut de către medicul estetician.

Eu zic că vei rămâne surprinsă. Dacă nu te-ai convins, nu rămâne decât să apelezi la metoda micropigmentare și să te convingi singură.